• Ελληνικά
  • English

Το Beauty Markets είναι ελληνική εταιρεία, έχει οικογενειακό χαρακτήρα και δραστηριοποιείται στο κέντρο της Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Λάρισα σ’ ένα όμορφο, οικείο και φιλικό περιβάλλον αγορών 250 τετραγωνικών μέτρων απασχολώντας πάνω από 15 άτομα προσωπικό.

Το Beauty Markets δεν είναι ένα ακόμη Super Market αλλά ένα σύγχρονο πολυκατάστημα πώλησης προϊόντων που σχετίζονται με την ομορφιά και την καθημερινή φροντίδα του σύγχρονου καταναλωτή και του σπιτιού του ή του χώρου εργασίας του.  Στα «ατού» του καταστήματος έρχεται να προστεθεί και το δωρεάν delivery με ένα τηλεφώνημα στο 2410 532988, για όσους έχουν γραφείο, κατάστημα ή μένουν στο κέντρο της Λάρισας.

Το Beauty Markets είναι ότι πιο όμορφο έλειπε από το κέντρο της πόλης…

Γεννήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των υπαλλήλων που εργάζονται καθημερινά στο κέντρο της πόλης, των επαγγελματιών αλλά και των ιδιωτών που βρίσκονται ή περνούν από αυτό, και των οποίων η μέρα χαρακτηρίζεται από ταχείς ρυθμούς. Το Beauty Markets τους προσφέρει την μεγαλύτερη γκάμα όλων των επωνύμων προϊόντων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά σε προϊόντα καθαρισμού, χαρτικά και είδη υγιεινής, είδη οικιακής χρήσης, είδη σπιτιού και υαλικά, προϊόντα περιποίησης σώματος, καλλυντικά και είδη κομμωτηρίου, πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς, τιμές οι οποίες παραμένουν πάντα σταθερά χαμηλές.

Το Beauty Markets στοχεύει στην επέκταση του δικτύου καταστημάτων αρχικά σε όλη την Θεσσαλία και μελλοντικά στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσα από επιλεγμένες συνεργασίες franchise.

Beauty Markets, Παπαναστασίου 60, δίπλα στο Ταχυδρομείο.

Share Button